NCIS

NCIS – Naval Criminal Investigative Service

Et team etterforsker kriminalitet (oftest drap) hvor marinens folk er innblandet. Herlige teammedlemmer og spennende episoder = God etterforskningsserie!

Team består av:

  • Jethro Gibbs: Den mystiske og geniale teamlederen som leder teamet med fast hånd. Kravstor kan han virke, men han gjør hva som helst for de han bryr seg om. Tidligere sniper. Kan tegnespråk.
  • Tony DiNozzo: Jentefutt og en smule hyperaktiv til tider, men har alltid en tendens til å komme seg ut av det meste. Flink til å skaffe informasjon til veie. Streetsmart. Tidligere politi.
  • Kate Todd (død): Skarp i både hue og tunge. Tidligere Secret Service og traff Gibbs og DiNozzo gjennom en død på Air Force One. Døde etter å tatt en kule for Gibbs.
  • Timothy McGee: Datanerd som utvikler seg til å bli en flink spesialagent. I begynnelsen er han litt utafor når det gjelder alt sosialt og etterforskningsmessig, men han utvikler sin egen form for streetsmartness.
  • Ziva David: Israelsk mossadagent som kommer inn i teamets liv etter Kate Todds død. Sliter mellom lojaliteten til faren og mossad og Team Gibbs. Kampsterk og språkmektig. Sliter med å få ordtak og språklige vendinger riktig, og har mang en språklig disputt med DiNozzo. Utvikler et nært forhold til Gibbs som en farserstatning.
  • Abigail «Abby» Sciuto: Labrotte og teknogeek som tross sin unge alder kan slå CIS-geeker en høy gang. Gother med dertil stil og hard musikksmak. Blid og vennlig sjel.  Abby kan tegnespråk og snakker noen ganger med Gibbs med henda.
  • Dr. Donald «Ducky» Mallard: Rettsmedisiner. Skotskfødt og med utallige historier på lager. Gibbs nærmeste venn. Leser folk godt og studerer etterhvert også psykologi.

Dette er hovedpersonene. Det finnes  mange andre karakterer som er interessante også som enten er innom litt eller litt mer, men disse er jo hovedhovedpersonene. Jeg elsker disse karakterene og hvordan de har det utvikler seg. Husker jeg fikk helt vondt inni meg da Kate Todd ble drept.

Jeg ser gjerne sesongene igjen og igjen. Stadig ser man nye ting og karakterene får mer dybde. Jeg ler med dem og holder pusten når de er i farlige situasjoner. Med andre ord, NCIS er virkelig en serie å få med seg!

Published in: on 28. mai 2010 at 16:22  Legg igjen en kommentar  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2010/05/28/ncis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: