Har det klikka for Lottie Biggs?

Har det klikka for Lottie Biggs? av Hayley Long
Har det klikka for Lottie Biggs?
Ok, skal innrømme at coveret var det som tiltrakk meg først. Jeg er svak for stilige og morsomme fronter. Tittelen er jo ikke så verst, den heller, så derfor ble denne boka med meg hjem fra jobb.

**Lottie Biggs bor i en liten walisisk by, hvor det ikke skjer stort. Heldigvis har Lottie bestevenninnen Goose som trekker den kjedelige byen opp flere hakk. De er sammen om alt, men ting endrer seg da Goose blir kjæreste med kjekke Neil. Etter hvert begynner det å rakne for Lottie. Hun mister grepet på verden, ler på de feile stedene og havner i skikkelig trøbbel. Lottie skyver andre unna, selv Gareth med de mannlige lårene…**

Lottie er en snart 15 år gammel jente som sliter. Historien er fortalt gjennom henne som en del av et skriveprosjekt hun må gjøre. Historien går i rasende tempo og er lettlest. Men dette er ikke kun en historie om hvilken hårfarge man har, hvilke gutter som er kjekke og hva man gjør når forholdet ditt til bestevenninna di knirker. Dette handler om en ung jente som sliter psykisk.

Jeg likte godt boka. Den minner meg litt om Å spise blomster til frokost av Synne Sun Løes i tematikk, men denne historien er fortalt på en mer humoristisk måte. Boka burde vært på enhver leseliste på ungdomsskolen, og av foreldre og andre som jobber med barn og ungdom. Bør virkelig leses!

Published in: on 11. oktober 2010 at 19:40  Comments (2)  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2010/10/11/har-det-klikka-for-lottie-biggs/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. […] de to første bøkene (bok 1 og bok 2) og likte de såpass godt at jeg ville lese […]

  2. […] 2 om Lottie Biggs. Leste den første boka Har det klikka for Lottie Biggs? og likte […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: