Den lorianske arv og blodtørstige mogadorianere

Jeg er nummer fire av Pittacus Lore (James Frey)

Jeg bestemte meg for å lese boka, før jeg så filmen… så nå har jeg ingen unnskyldning for ikke å se filmen.

**Nummer fire og vergen hans har levd på flukt fra mogadorianerne. Fire og vergen venter på at Fires arvekrefter skal komme. I starten var de ni, de var håpet til det lorianske folket. Mogadorianerne har til nå eliminert de tre første.

Nummer fire, nå kalt John, og vergen hans, Henri, flykter til den lille byen Paradise, Ohio. Der treffer John søte Sarah og har noen voldsomme sammenstøt med Sarahs ekskjæreste. Da all fornuft sier at John og Henri burde flykte igjen, gjør de ikke det. De vet at de krigerske mogadorianerne kommer og de vet de må sloss. Og de vet at sjansen for å vinne er liten. Midt oppi det hele, dukker ei mystisk jente…**

Absolutt spennende bok! Handlingen flyter godt og man får en god balanse med info om den nummer fires opprinnelige verden og hans liv i Paradise. Kanskje litt oppbrukt den «kjærlighet ved første blikk»- greia, men det ødelegger ikke intrykket av boka noe særlig. Bruken av oppfunnede ord og uttrykk gir en følelse av virkeligheten av den andre verdenen. Gleder meg til neste bok!

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2011/05/30/den-lorianske-arv-og-blodtorstige-mogadorianere/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Er så vant med å besøke blogspot bloggere he he så da jeg skrev det siste glemte jeg at det var en wordpress blogger:P Uansett he he ha en fin kveld:)

  2. Den boka virker veldig spennende. Jeg så filmen om jeg ikke var så veldig begeistra for den og følte meg litt skuffet etter å ha sett den, har jeg en følelse av at boka er bra. Så skal absolutt lese den når jeg har tid. Har den på ønskelista mi på capris blant en hel haug med andre bøker he he:) Kjempe fin blogg du har, håper det er greit jeg legger meg til som følger av bloggen din:)

    • Jeg blir lykkelig for enhver som vil følge bloggen min, jeg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: