Jakten etter Atlaset

Smaragdatlaset av John Stephens

Smak på den tittelen: Smaragdatlaset. Selvfølgelig måtte jeg lese boka. Dette er første bok i serien “Begynnelsens bøker”.

**Kate, Michael og minstejenta Emma har dratt fra barnehjem til barnehjem. Kate prøver og passe på søsknene så godt som mulig. Michael er ekstremt glad i alt som har med dverger å gjøre. Mens Emma er den lille slåsskjempen som synes Michael er rar, men som banker alle andre som sier det.

De blir sendt av gårde til et barnehjem i gokk, hvor de er de eneste. Merkelig, ja. På oppdagelsesferd finner de en merkelig bok som bringer de tilbake i tid, da en heks terroriserer innbyggerne på stedet. Heksa leter etter Atlaset, en bok som kan forflytte folk i tid og rom…**

Dette er en god førstebok som bygger opp spenningen og klarer nesten å holde på den hele boka gjennom. Enkelte partier er litt for langtekkelige, men resten av handlingen trekker opp dette. Søsknene er gode drivkarakterer og boka har mange interessante bikarakterer. Jeg kommer nok til å lese de kommende bøkene, men første boka får ingen toppkarakter hos meg (kanskje mer en svak femmer). Spennende nok, men jeg håper den neste boka strammer seg litt opp i fortellerstilen.

Reklamer
Published in: on 21. juli 2011 at 18:08  Legg igjen en kommentar  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2011/07/21/jakten-etter-atlaset/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: