Sporløst forsvunnet

Hvor er Abby? av Lee Weatherly

Engelsk cover... men coveret er likt på norsk

For et fantastisk spennende cover! Tittelen Hvor er Abby? … må jeg si noe mer? Navnet Abby førte også mine tanker til Abby i NCIS.

**Abby forsvinner sporløst en lørdag. Emma er den siste som så Abby. En gang var Emma og Abby bestevenninner, men noe forferdelig hendte slik at Emma kuttet vennskapsbåndet og byttet skole. Etter at Abby forsvant, rives Emma mellom redselen for hva som har skjedd med Abby og for at hennes nåværende bestevenninner skal finne ut av hva som hendte på den gamle skolen. Bedre blir det heller ikke at Sheila, Abbys venninne, absolutt ikke liker Emma. Men Emma vil gjøre alt for å finne ut av hvor Abby er. Sammen med rollespillvennene til Abby, kaster Emma seg ut i jakten etter Abby og etter seg selv…**

Dette er en sår bok om konsekvenser av mobbing, om å kunne få lov til å være seg selv, om å skille seg ut og om vennskap. Leseren følger Emmas jakt etter svar og om å finne tryggheten i seg selv og sine venner. Dette er en bok som er tøff å lese. Abby er en jente som tør å være seg selv, mens Emma ble mobbet bort fra både bestevenninnen, troen på seg selv og fantasien.

Coveret er røft og jentefargerikt. Boka er “bare” på 151 sider, men rommer utrolig mye. Handlingen er godt skrevet og har flere viktige budskap. Tøff og sår, trist og varmende.

Man må aldri slutte å leke og bruke fantasien!

Published in: on 14. september 2011 at 09:14  Comments (2)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2011/09/14/sporlost-forsvunnet-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Takker så mye!

    Håper du liker boka slik jeg gjorde:)

  2. Fin omtale! Dette høres ut som en bok som jeg vil like. Og jeg synes både navnet og jenta på coveret minner om Abby i NCIS – og hun er en favorittkarakter!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: