Lottie Biggs er ikke (så) tragisk!

Lottie Biggs : alt annet enn tragisk av Hayley LongLottie Biggs 3
Aschehoug, 2013

Lest de to første bøkene (bok 1 og bok 2) og likte de såpass godt at jeg ville lese treer’n.

Lotties liv er på vei inn i en ny krise, da moren viser spesiell interesse for politikollegaen som ferska Lottie for skonaskingen tidligere. Steve, som han heter, har også en emodatter Lottie ikke kan fordra. Verre blir det da moren ønsker at Steve og dattera skal feire jul med dem. Lottie bestemmer seg for å rømme til søstera, og bestevenninnen Goose og kjæresten Gareth slenger seg meg på galskapen. Ingen tenker på konsekvensene og konsekvenser blir det…

Lottie Biggs er en noe slitsom karakter som jeg har lyst til å filleriste. Hun handler uten å tenke på konsekvensene verken for seg selv eller andre. Hun sliter psykisk og noen ganger blir lesningen ganske hektisk og klaustrofobisk. Men Lottie er også en karakter som vokser. Hun gjør feil, men lærer av dem selv om det noen ganger kan ta litt ekstra lang tid.

Jeg sliter tidvis med boka. Den er litt hoppete og merkelig, akkurat som hovedpersonen. Når det er sagt, så er det allikevel en bok jeg må lese ferdig. Det er noe avhengighetsskapende ved boka. Jeg vet ikke hva det er, men sånn er det med den saken (de som har lest boka, vil skjønne hvem jeg har den siste halvdelen av setningen fraJ)

Nokså lettlest bok i dagboksjangeren.

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2013/06/30/lottie-biggs-er-ikke-sa-tragisk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Aldri hørt om boka før. Høres ut som en spennende bok. Likte spesielt forsiden på boka. Stilig 🙂

    • Bøkene om Lottie Biggs er gode bøker og burde nok vært lest av flere. Handler om psykisk lidelse, hvordan bli frisk og å takle ungdomslivet som kan være vanskelig nok. Absolutt lesverdig!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: