Uhyrejakt på Jotunheimentroll

Beastly business 3 : Trollmassakren av Matthew MorganTrollmassakren
Aschehoug, 2009

Jobblesning.

KFBUS, Den kongelige forening for beskyttelse av uhyrlige skapninger, får besøk av en budbringer-flaggermus. Observatøren i Jotunheimen søker hjelp. Mange av trollene i fjellet har blitt fanget og skal brukes i uhyrejakt. Varulvgutten Ulf sniker seg med, når redningsaksjonen blir iverksatt. Ulf finner ut at det er sin erkefiende baron Marackai som står bak.

En enkelt og lettlest fantasybok om en ung varulv som bor på KFBUS-godset. En nysgjerrig krabat med en stor porsjon mot. Lettbent underholdning. Spiller på tanken om at monstre lever side om side med menneskeverdenen, men må beskyttes fra menneskenes frykt.

Jeg leste første bok for noen år tilbake og hadde planer om å lese videre, men det stoppet opp. Boka passer best for tilsiktet målgruppe. For meg ble den for enkel. Karakterene er litt for endimensjonale, men likte allikevel godt goblinen Dåsemikkel. Fort lest og kanskje litt fort glemt.

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2013/09/27/uhyrejakt-pa-jotunheimentroll/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: