Han er Ingen – Er du hans neste mål?

Boy Nobody av Allen ZadoffBoy Nobody
Schibsted, 2014

Et nytt mål i en ny by med et nytt navn. Slik lever han fra oppdrag til oppdrag. Der han ankommer, dør noen tilsynelatende av naturlig årsaker. Han nøytraliserer trusler for rikets sikkerhet. Hans neste mål er borgermesteren av New York og han skal nå sitt mål gjennom hans datter. Han blir Benjamin og har fem dager på seg. Et vanlig oppdrag som viser seg å være langt fra vanlig…

En gutt som når sine mål gjennom å bruke barna deres. En som glir inn i skolelandskapet. En som kan være nerden eller den tøffe jævelen. En som snur kappa etter vinden. En kameleon. Bare tanken er fascinerende og minner meg om The Pretender, en tv-serie om en mann med unike egenskaper. Akkurat som gutten i Boy Nobody.

Jeg lot meg suges inn i handlingen. Her er det action og mysterier. Borgermesterdatteren Samara har sine egne hemmeligheter som Benjamin fanges i. Før har aldri han stilt spørsmål ved et oppdrag, men nå stiller han spørsmål han ikke vil eller bør. Han er en veldig spennende karakter som vi sakte blir litt kjent med. Han er det perfekte soldat og kanskje litt for perfekt til tider, men det velger jeg å overse. Historien er utrolig spennende.

Jeg irriterte meg litt over lettheten han hadde til å komme inn på Samara i begynnelsen. Jeg var redd dette skulle bli en sånn ”tøffing forelsker seg og bli idiot”-historie, men jeg ble overrasket positivt. Jeg likte dybden i karakterene og historien.

Jeg har ikke noe imot en oppfølger eller fler!

Published in: on 27. juni 2014 at 22:00  Comments (1)  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2014/06/27/han-er-ingen-er-du-hans-neste-mal/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLegg igjen en kommentar

  1. […] Boy Nobody av Allen Zadoff […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: