Godt nytt år (og en liten oppsummering)

Siste dagen i 2018. Et år som ble litt annerledes enn jeg hadde sett for meg, men det ble et bra år. Et år jeg fulgte forsettet mitt om å være snillere med meg selv. Jeg er ikke helt i mål, men jeg er på riktig vei. Det er det som teller.

Jeg håper at alle har hatt et godt leseår. Jeg har i hvert fall lest en god del forskjellig, selv om det i år også har blitt en del barne- og ungdomslitteratur.

Noen høydepunkter fra leseåret:

Jeg hadde store planer for i år, men ikke alle planene har blitt gjennomført. Jeg skulle lese mer av bokhyllebøkene mine. Det har jeg ikke klart å få til. Det er så mange andre bøker som kommer og forstyrret planene mine. Men det er greit. Viderefører planen til neste år. Strukturen i lesningen min er fortsatt ustrukturert og jeg beholder den.

Håper alle får et godt, innholdsrikt nytt år!

Published in: on 31. desember 2018 at 11:46  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2018/12/31/godt-nytt-ar-og-en-liten-oppsummering/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Så fint å skrive at «Strukturen i lesningen min er fortsatt ustrukturert»! Slik er det hos meg og. Jeg får rett og slett ikke til å være strukturert i lesingen. Så fort jeg lager en liste blir lesingen kav og mas. Så for meg er det best å være ustrukturert.
    Ønsker deg et godt nytt år!

  2. Ustruktur er også struktur, det er en god leveregel. Spennende å se at favorittene dine i år, alle er bøker jeg ikke har hørt om! Riktig godt nyttår Tulleruska 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: