Kort om Tulleruska’s World

Tulleruska’s World er hovedsakelig en litteraturblogg med en god blanding av ulike type bøker. Bloggen tilhører en glad bibliotekar som til daglig jobber mest med barne- og ungdomslitteratur.

Jeg har alltid vært glad i bøker. Min første største leseopplevelse fikk jeg i 12-års alderen med Sagaen om Isfolket av  Margit Sandemo. Det har blitt mange fantastiske leseopplevelser siden den gang.

Sjangre

Det er vanskelig å velge ut noen favorittsjangrer eller type bøker, men skal prøve: Fantasy, science fiction, thriller/spenning (gjerne mørke psykologiske eller halsbrekkende militæraction), ungdomslitteratur generelt (det er jobben min), humor,  temaer/handling fra fremmede land (f.eks. asiatiske land), skrekk/gotisk/grøsser og ikke minst faglitteratur av ymse slag.

Meg som leser og bokblogger

Jeg skriver min mening om bøkene jeg leser. Ingen kan presse meg til å mene noe jeg ikke gjør. Som de fleste andre, leser jeg bøker jeg tror passer meg. Dette gjenspeiles i omtalene mine, da de fleste er av positiv art.

Jeg er etter leseropplevelser. Historiene må fange meg. Jeg må ha en eller annen form for kontakt med hovedpersonen(e). Språket er ikke alltid det som er i fokus, når jeg leser en bok. Det er kun når språket er veldig godt eller dårlig, at jeg vanligvis skriver noe om dette.

Har bøkene kommet i min besittelse på andre måter enn kjøpt eller lånt på biblioteket, vil dette komme tydelig frem i anmeldelsen.

Kontakt?

For forlag og andre bokelskere som ønsker kontakt, send meg gjerne en mail.

Publisert on 26. mai 2010 at 07:36  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/about/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Hei tulleruska

    Jeg er forfatter (dødelig tro) og forsøker å komme i kontakt med deg, men finner ingen e-post adresse.

    Min e-postadresse er: egil@hrasystem.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: