6. desember – Only on the weekends

Only on the weekends av Dean Atta 
Hodder & Stoughton, 2022 

Mack er forelska i K. Og etter en intens tid med sakte tilnærming, så smiler lykken til Mack: K liker han også! Så må Mack bli med faren til Skottland for en periode mens faren regisserer en film med Finley. Mack vil helst ikke være med, men hva skal en 15 åring gjøre når far bestemmer? I Skottland blir Mack kjent med Finley og det gnistrer, men Mack har jo allerede en kjæreste. 

Jeg tror Dean Atta har lurt seg inn som en av mine favorittforfattere. Her er det lengsel og forelskelse, vennskap og utfordringer. Jeg ble sugd inn i historien. 

Mack er en sterk person som jeg ble glad i, selv om han har sine “greier”. Han har det ikke alltid enkelt, men jeg blir glad av vennskapene Mack har og hvor trygg han er i seg selv. Men den jeg liker best er Finley. Skikkelig likanes fyr. 

Boka er over 500 sider, men har et tekstlayout som gjør den lettlest. Det eneste som gjør teksten litt tung innimellom er den skotske engelsken. Den er en utfordring å lese. Men det er utrolig hva man blir vant til, når man vil 😊  

Reklame

The URI to TrackBack this entry is: https://tulleruska.wordpress.com/2022/12/06/6-desember-only-on-the-weekends/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: